غذاهای سنتی ایتالیایی
ایتالیایی ها عاشق غذاهای تند و تیز هستند. آنها از سس گوجه غلیظ در اسپاگتی هایشان استفاده می کنند البته همراه با انواع قارچ ها، روغن زیتون، ادویه جات، سیر و انواع مغزها. آنها بر روی هر غذایی سس می ریزند. خوردن سبزیجات تازه (سالاد) را بسیار دوست دارند.
غذای ایتالیایی یکی از سالم ترین و پرطرفدارترین غذای ملل است در غذاهای ایتالیایی اکثرا از سیر استفاده می شود .
ایتالیایی ها عاشق غذاهای تند و تیز هستند. آنها از سس گوجه غلیظ در اسپاگتی هایشان استفاده می کنند البته همراه با انواع قارچ ها، روغن زیتون، ادویه جات، سیر و انواع مغزها. آنها بر روی هر غذایی سس می ریزند. خوردن سبزیجات تازه (سالاد) را بسیار دوست دارند.
اسپاگتی (Spaghetti)
اسپاگتی (Spaghetti) نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالبا از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود، ابتدا در آب جوش رشتههای اسپاگتی را اضافه میکنند و می گذارند تا کمی بپزد در حین قل زدن کمی روغن و کمی نمک هم به آن اضافه می کنند تا رشتهها به هم نچسبد ، سپس به آن سس ماکارونی که غالبا ترکیبی است از سبزیجات ٬گوشت ٬ روغن زیتون و رب گوجه فرنگی اضافه می کنند .
لازانیا (Lasagne)
لازانیا (Lasagne) نوعی غذای ایتالیایی است که از لایههای سه گانه پاستا ورقهای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است . لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست میشود .
پیتزا (Pizza)
پیتزا (Pizza) خمیر مصرف شده در ایتالیا دقیقا همان کیفییت و مزه نان تافتون را دارد . در ایتالیا به طور سنتی پیتزا را لوله کرده و با دست می خورند. پیتزای با نان ضخیم، به طوری که خوراکی های (سوسیس و،،،) زیادی روی آن باشد .
زیتی (Ziti)
زیتی (Ziti) نوعی پاستای لولهای توخالی است که بافت نرمی دارد و به آن candele (شمع) هم میگویند . زیتی به شکل لولههای درازی است که برای پختن آن را به چهار قسمت تقسیم میکنند . سسی که با زیتی خورده میشود معمولا شامل گوجهفرنگی، پنیر، گوشت، سوسیس، قارچ، فلفل، و پیاز است .
Chicken Saltimbocca
Chicken Saltimbocca ترکیبی از مرغ سوخاری شده می باشد که یک ورق نازک گوشت گوساله روی آن قرار می دهند .
نان سیر (Garlic bread)
نان سیر (Garlic bread) نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره است . این نان معمولا بصورت باگت درست میشود . این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند چدار ، موتزارلا یا فتا مصرف شده و در برخی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو میشود .
چو پینو (Cioppino)
چو پینو (Cioppino) یک سوپ ایتالیایی است که ترکیبی از میگو و ماهی و خرچنگ و گوجه فرنگی و سیر و روغن زیتون می باشد .
سالاد سزار (Caesar salad)
سالاد سزار (Caesar salad) سیر را با فیله های مرغ تکه تکه شده در یک کاسه بزرگ سالاد به همراه آب لیمو ، سرکه قرمز ، خردل ، زرده تخم مرغ و سس چیلی (تند) نمک و فلفل روغن زیتون و در نهایت ، نان برشته و پنیر پارمزان رنده شده را روی سالاد می پاشند .
تیرامیسو (Tiramisu)
تیرامیسو (Tiramisu) (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش منرو بالا») یکی از محبوبترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیه آن ، بیسکوییت را که معمولاً بیسکوییت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آن ها را همراه با مخلوط همزدهای از پنیر ماسکارپونه ، شکر و زرده تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعمدارش میکنند .
سوپ سبزيجات ايتاليايی (Italian vegetable soup)
سوپ سبزيجات ايتاليايی (Italian vegetable soup) که ترکیبی از پاستای شکل دار و لوبیای سبز و لوبیا قرمز، آب گوشت یا مرغ پیاز، کدوی سبز، جعفری، هویج، کره، نمک و فلفل می باشد.
نظرات
- No comments found
لطفا نظر خود را بنویسید.